Word ook lid van BIJ1!

BIJ1 is een jonge politieke partij die staat voor een samenleving met gelijke rechten en gelijke kansen voor iedereen. Een samenleving waarin iedereen zichzelf mag zijn en onze verschillen niet worden veroordeeld, maar gewaardeerd.

Ben jij BIJ1?

De afgelopen tijd heeft #BLM laten zien wat het effect van activisme kan zijn. Om dit activisme ook daadwerkelijk een politiek gevolg te geven hebben we zoveel mogelijk nieuwe leden nodig. En daar kun jij ons bij helpen!

Lid worden en ons helpen om meer leden te werven is op dit moment de beste manier waarop jij BIJ1 kunt steunen. Alle ledenbijdragen worden namelijk rechtstreeks gebruikt om het BIJ1-geluid verder te verspreiden. Daarnaast kun jij als lid meepraten en beslissen over kwesties als het verkiezingsprogramma en andere partijzaken.

Spread the word!

Gloria Wekker, lid van het eerste uur, legt het je uit waarom zij aangesloten is bij BIJ1. Wij nodigen iedereen uit om een soortgelijke video of story te maken van max. 1 minuut.

  1. Vertel waarom jij BIJ1 bent en waarom anderen dit ook willen zijn.
  2. Deel de video met #benjijBIJ1 en tag ons.
  3. Tag 2 vrienden die ook BIJ1-lid moeten worden.
  4. Gebruik #benjijBIJ1 en stuur de video naar campagne@bij1.org, dan maken wij een mooi overzicht zodat iedereen kan zien wie er BIJ1 is!

Ben je al lid? Je kunt ons ook extra steunen met een eenmalige donatie. Ook kunnen we je hulp als vrijwilliger goed gebruiken; bekijk daarvoor het overzicht met onze vacatures.