Word ook lid van BIJ1!

BIJ1 is een jonge politieke partij die staat voor een samenleving met gelijke rechten en gelijke kansen voor iedereen. Een samenleving waarin iedereen zichzelf mag zijn en onze verschillen niet worden veroordeeld, maar gewaardeerd.

Ben jij BIJ1?

De afgelopen tijd heeft BIJ1 een nieuw, activistisch geluid de politiek ingebracht. Om onze strijd voor onder andere gelijkwaardigheid, betaalbaar wonen en klimaatrechtvaardigheid te kunnen voeren, hebben we zoveel mogelijk nieuwe leden nodig. En daar kun jij ons bij helpen!

Lid worden en ons helpen om meer leden te werven is op dit moment de beste manier waarop jij BIJ1 kunt steunen. Je kunt al voor 30 euro per jaar lid worden van BIJ1. Jouw bijdrage wordt rechtstreeks gebruikt om het BIJ1-geluid verder te verspreiden. Daarnaast kun jij als lid meepraten en beslissen over kwesties als het verkiezingsprogramma en andere partijzaken.

Lokaal BIJ1

BIJ1 heeft lokale vertegenwoordiging in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere. Maar onze beweging is verspreid over het hele land! Sluit je aan en wordt lokaal actief. Een overzicht van al onze afdelingen en hun contactgegevens kun je hier vinden.

Draag ons mee!

Met trots laten zien dat je BIJ1 bent, en tegelijkertijd een financiële bijdrage doen aan onze beweging? Neem een kijkje in onze webshop!

Word actief

Ben je al lid? Je kunt ons ook extra steunen met een eenmalige donatie. Ook kunnen we je hulp als vrijwilliger goed gebruiken; bekijk daarvoor het overzicht met onze vacatures.